Timarco

Timarco on verkkokauppa, joka keskittyy erityisesti laadukkaiden alusvaatteiden ja urheiluvaatteiden myyntiin.

Timarco on verkkokauppa, joka keskittyy erityisesti laadukkaiden alusvaatteiden ja urheiluvaatteiden myyntiin. Oli hakusessa sitten bikinit, alushousut, shortsit tai treenipaita, Timarcon valikoima on pettämätön.

Timarco on toiminut Suomessa jo vuosia ja yritys on saavuttanut vankan asiakaskunnan laadukkailla tuotteillaan ja hyvillä toimitus- ja palautusehdoilla.

 

Timarco

 

Siirry sivustolle >

 

 

Timarco alennuskoodit ja tarjoukset

Timarcon verkkokauppaan ei ole tällä hetkellä aktiivisia alennuskoodeja. Kesän alennusmyynnit ovat kuitenkin käynnissä, joten laadukkaita brändejä ja tuotteita on saatavilla pilkkahintaan. Tilaa kaupan uutiskirje niin saat kaikki parhaat tarjoukset suoraan sähköpostilaatikkoosi ilman viivettä!

 

Timarcon toimitusaika ja toimituskulut

Toimituskulut ovat aina nolla euroa riippumatta tilauksen koosta! Tämä on yksi Timarcon hienoja puolia: toimituskulut voivat nakertaa loppusummaan ison lisäkulun, joten maksuton kuljetus ja ilmainen toimitus on aina hieno plussa verkkokaupan tarjonnassa.

Timarco.fi:n toimitusaika vaihtelee 3-10 päivän välillä. Verkkokaupan työntekijät päivittävät tavaroiden varastotilanteita jatkuvasti, mutta joskus toimitusaikaan voi tulla viivästyksiä tavaran loppumisen takia. Tässä tapauksessa toimitukseen voi tulla viikon tai parin lisäviive. Muistathan aina tarkistaa, että tuote ei ole päässyt loppumaan kun lähetät tilausta. Joskus varaston saldo ei ehdi päivittyä automaattisesti, joten vaikka tuotetta oli tilaushetkellä näennäisesti tarjolla, voi olla että se on päässyt juuri tilauksesi hetkellä loppumaan. Onneksi näin käy kuitenkin äärimmäisen harvoin, ja yleensä saatkin tilauksesi muutamassa päivässä!

 

Siirry sivustolle >

 

Timarco palautus ja vaihto

Timarco tarjoaa tuotteilleen täyden palautus- ja vaihto-oikeuden 60 vuorokauden ajaksi. Jos et ole tuotteeseen tyytyväinen, saat rahasi takaisin. Huom! Tämä ei koske alusvaatteita ja muita hygieniatuotteita: niitä ei saa jälleenmyydä tuotteiden luonteen takia. Maalaisjärkikin sen jo sanoo, että käytettyjä pikkuhousuja ei oikein voi myydä eteenpäin uuden leimalla. Ostaisitko itse ”uudet” alushousut, jotka ovat olleet oikeasti jonkun tuntemattoman tyypin jalassa?

Tuotteen palauttaminen on helppoa. Voit tiedustella asiaa Timarcon asiakaspalvelusta, joka on valmiina palvelemaan asiakkaita vuoden jokaisena päivänä. Voit ottaa yhteyttä asiaspalveluun sähköpostilla. Timarcon kirjepostiosoite on Espoossa. Muista tarkistaa tarkka toimitusosoite Timarcon verkkosivuilta, ennen kuin lähetät paketteja tai kirjeitä heille.

 

Siirry sivustolle >