Stayhard

Stayhard.fi on vuonna 2002 Ruotsissa perustettu netin vaatekauppa, josta on kasvanut vuosien varrella valtava brändien ja tyylien koti.

Stayhard.fi on vuonna 2002 Ruotsissa perustettu netin vaatekauppa, josta on kasvanut vuosien varrella valtava brändien ja tyylien koti.

Yritys on palkittu monesti laadukkaasta työstään; se on voittanut mm. Vuoden yrittäjä -, Vuoden verkkokauppa -ja Vuoden markkinoija -palkinnot. Verkkokauppa on siis todella laadukas ja asiakasystävällinen.

 

Siirry sivustolle >

 

Stayhard.fi alennuskoodit ja tarjoukset

Stayhardin verkkokauppaan ei ole tällä hetkellä aktiivisia alennuskoodeja. Kesän alennusmyynnit ovat kuitenkin käynnissä, joten laadukkaita brändejä ja tuotteita on saatavilla pilkkahintaan. Tilaa kaupan uutiskirje niin saat kaikki parhaat tarjoukset suoraan sähköpostilaatikkoosi ilman viivettä!

 

Siirry sivustolle >

 

Stayhard toimitusaika ja toimituskulut

Stayhardilta tilatessasi toimituskulut ovat aina 0,00 euroa. Tämä on yksi verkkokaupan valttikorteista, mikä saa asiakkaat palaamaan uudestaan ja uudestaan Stayhardin verkkokaupan ääreen. Stayhard.fi:n toimitusaika on normaalisti 3-5 arkipäivää.

Verkkokaupan lähetyksiä voi seurata reaaliajassa paketin seurantakoodin avulla. Sen avulla näet, milloin tilauksesi on lähetetty, lajiteltu ja kuljetettu. Saat myös vahvistuksen sähköpostilla, kun tilauksesi on noudettavissa siitä toimipisteestä, johon tuotteesi tilasit.

 

Stayhard palautus ja vaihto

Stayhardin tuotteille saa täyden palautus- ja vaihto-oikeuden 14 vuorokauden ajaksi. Huomaathan, että jos haluat palauttaa tai vaihtaa tuotteen, sen pitää olla uudenveroisessa kunnossa. Et siis voi laittaa kenkiä kuraisena ja märkänä päivänä jalkaan ja lähettää niitä sen jälkeen takaisin kaupalle: käytettyä, kulunutta tai likaista tuotetta ei voi enää myydä uudenveroisena, niinpä et ole oikeutettu hyvitykseen.

Palauttaminen on helppoa: täytä vain palautuslomake, joka tulee jokaisen tilauksen mukana. Muista aina mainita, mikä on palautuksen syy.  Muista palauttaa myös mahdolliset pakkaukset kuten kenkälaatikot. Kun tuotteesi on saapunut Stayhardin käsittelyyn, he tarkistavat tuotteen kunnon ja hyvittävät tilauksesi summan. Rahojen palautuksessa kestää tilanteesta riippuen 7-30 päivää.

Muistathan myös varmistaa, että haluamaasi vaihtotuotetta löytyy varastosta, ennen kuin lähetät tilauksesi takaisin Stayhardille. Ylipäätään on aina hyvä varmistaa asiakaspalvelulta toimenpiteet ja palautustavat ennen kuin lähdet lähettämään mitään takaisin: näin säästät sekä omaa että kaupan aikaa ja palvelu pelaa jouhevammin.

Kun palautettu tuote on saapunut Stayhardin käsittelyyn, he lähettävät vaihtokappaleesi 1-2 vuorokauden sisällä. Toimituksessa kuluu taas se sama 3-5 arkipäivää.

 

Siirry sivustolle >