Sportamore

Sportamore on yksi Suomen suurimmista ja suosituimmista urheiluvaatteiden ja urheiluvarusteiden verkkokaupoista.

Sportamore on yksi Suomen suurimmista ja suosituimmista urheiluvaatteiden ja urheiluvarusteiden verkkokaupoista. Kaupasta löytyy kaikki suosituimmat brändit, kuten Nike, Adidas ja Converse (ja satoja muita jättiläisiä).

Treenibuumi on jyrännyt Suomen yli kuin hurrikaani, eikä loppua näy. Treenivaatteet, treenikengät ja muut urheiluvarusteet käyvätkin nyt kaupaksi kuin häkä. Eikä syyttä: valikoimat ovat laadukkaita.

 

Sportamore kokemuksia, tuotevalikoima

Sportamore on erikoistunut urheiluvaatteisiin, urheiluvarusteisiin ja urheilukenkiin. Niitä kaikkia löytyykin todella laaja valikoma verkkokaupan varastosta. Oli hakusessa sitten Niken lenkkarit, Adidaksen verskat tai vaikkapa juomapullo, kaikkea löytyy.

Sportamoren erikoisuus on täysin ilmainen toimitus ja palautus. Ilmainen toimitus onkin usein käänteentekevä elementti verkkokaupan valinnassa. Tämä onkin yksi syy, miksi Sportamore on noussut niin suosituksi verkkokaupaksi. Asiakkaat arvostavat sitä, että tuotteet saa nopeasti ja edullisesti kotiovelle.

Yritys on palkittu useaan otteeseen laadukkaasta palvelusta. Tässä joitakin Sportamoren voittamia palkintoja:

 

Sportamoren toimitusaika ja toimituskulut

Sportamoren tuotteiden toimitus on täysin ilmaista. Tätä kannattaa hyödyntää, sillä useimmat verkkokaupat veloittavat vähintään muutaman euron joka kerta, kun tilaat heiltä tuotteita. Näin ei kuitenkaan ole Sportamoren kohdalla, sillä tuotteiden toimituskulut ovat pyöreät nolla euroa.

Tuotteiden toimituksessa kestää tapauskohtaisesti 2-5 päivää. Yleensä saatkin siis tuotteen jo samalla viikolla, jos teet tilauksen maanantaina. Jos tuotetta ei löydy suoraan Sportamoren omasta varastosta, sen toimituksessa kestää 5-10 vuorokautta. Kannattaa tarkistaa tuotteen saatavuus ennen tilaamista, niin säästät itsesi hämmennykseltä ja turhalta kärsimättömyydeltä.

 

Sportamore palautus ja vaihto

Sportamoren tuotteille on täysi palautus- ja vaihto-oikeus 30 vuorokauden ajan. Tuotteen palauttaminen on helppoa: Sportamore laittaa jokaiseen lähetykseen palautussetelin, jota voi käyttää jos tuote ei sovikaan tai miellytäkään asiakasta. Palautussetelin avulla voit lähettää tuotteen täysin ilmaiseksi takaisin varastolle. Muistathan, että harkinta-aika on 30 vuorokautta ja tämän jälkeen et voi enää palauttaa tuotetta ainakaan kuluttomasti. Kannattaa aina tiedustella asiakaspalvelusta asiaa, jos sinulla on hämmennyksen tai epäröinnin aihetta.

Tuotteiden vaihtaminen on yhtä helppoa. Ilmoita asiakaspalveluun että haluat vaihtaa tuotteen, palauta tuote palautussetelin avulla ja vastaanota uusi tuote. Simppeliä, eikö? Ei olekaan ihme, että Sportamore on palkittu useaan otteeseen laadukkaasta verkkokaupastaan ja palvelustaan.

 

Sportamoren sivusto: https://www.sportamore.fi/