Scandinavian Outdoor

Scandinavian Outdoor on Lounais-Suomen partiosäätiön omistama firma. Kyllä, luit oikein: partiosäätiön!

Scandinavian Outdoor on Lounais-Suomen partiosäätiön omistama firma. Kyllä, luit oikein: partiosäätiön! Tämä onkin uniikki piirre, joka ei ainakaan vähennä Scandinavian Outdoorin brändiarvoa ja uskottavuutta: partiolaiset jos jotkut tietävät, millainen varuste sopii metsän rientoihin ja toimiin.

Kauppa ei olekaan niinsanottu muotiverkkokauppa, vaan nämä vaatteet, kengät ja varusteet sopivat parhaiten aktiiviseen, ulkoilmassa tapahtuvaan reippailuun.

Scandinavian Outdoorin tarina alkoi jo vuonna 1969, ja vuodesta 2014 lähtien yritys on tunnettu juuri tällä nimellä.

 

Scandinavian Outdoor

 

Scandinavian Outdoor alennuskoodit ja tarjoukset

Scandinavian Outdoorille ei ole tällä hetkellä voimassa olevia alennuskoodeja. Voit kuitenkin tilata yrityksen uutiskirjeen, niin saat suoraan sähköpostiisi ilmoituksen aina, kun alennuskoodeja tai erikoistarjouksia on tarjolla. Muista, että nopeat syövät aina hitaat: myös nettishoppailun saralla!

 

Siirry sivustolle

 

Scandinavian Outdoorin toimitusaika ja toimituskulut

Toimitusaika kaupan tuotteille on 3-5 päivää, sillä tavarat postitetaan 1-3 päivän sisällä tilauksesta. Jos tuotteesi pääsee loppumaan varastolta, voit joutua odottamaan pari viikkoa tavaran lopullista saapumista. Huomaathan aina tarkistaa tuotteen saatavuuden, kun teet ostoksia verkkokaupassa. Näin vältyt nihkeiltä yllätyksiltä juurikin vaikka toimitusajan suhteen.

Toimituskulut ovat tuotteille koosta riippumatta 4,90 euroa, ja yli 99 euron tilaukset toimitetaan ilmaiseksi noutopisteille. Huomaathan, että tämä 99 euron tarjous ei koske kotiinkuljetuksia.

 

Palautus- ja vaihto-oikeus Scandinavian Outdoorin kaupoissa

Tuote ei aina vastaa odotuksia, vaikka sitä saisikin tarkastella verkkokaupan kuvista monesta kulmasta ja asennosta. Tähän tilanteeseen apua tarjoaa kaupan ilmainen palautus- ja vaihtopalvelu. Voit palauttaa tuotteen 100 vuorokauden sisällä, jos et ole tyytyväinen ostokseesi. Kyseessä on siis hyvin ruhtinaallinen palautus- ja vaihtoaika, josta moni verkkokauppa voisi ottaa mallia. Tuotteen voi palauttaa halutessaan myös Scandinavian Outdoorin myymälään.

Huomaathan, että tuotteen täytyy olla hyvässä kunnossa jos haluat palauttaa sen. Maalaisjärkikin sen sanoo: miten kauppa voisi myydä tuotetta uutena eteenpäin, jos asiakas on ehtinyt sotkea ja kuluttaa sitä? Tämän takia onkin tärkeää, ettet mene rikkomaan tai likaamaan tuotetta, jos et ole vielä aivan sataprosenttisen varma että haluat pitää sen. Onneksi Scandinavian Outdoorin tuotteet ovat kuitenkin pääosin erittäin laadukkaita, ja tarvetta asiakaspalautuksille löytyy todella harvoin.

 

Siirry sivustolle