Megalon

Megalon Sportin tarkoituksena on tarjota markkinoiden laadukkaimpia urheilu- ja liikuntavälineitä ja tarvikkeita.

Megalon Sport on Megalon Finland Oy:n verkkokauppa, jonka valikoimasta löytyy erityisesti urheilutarvikkeita ja urheiluvarusteita.

Megalon Sportilla ei ole fyysistä toimipistettä, joten sen koko liiketoiminta on keskittynyt verkkokauppaan. Tämä mahdollistaa ketterän palvelun ja tehokkaat prosessit.

 

Megalon Sport kokemuksia

Kokemukset Megalon Sportista ovat pääasiassa positiivisia. Toki verkkokaupoille kertyy ajan myötä silloin tällöin myös huonoa palautetta, pitkällä juoksulla kun erilaiset inhimilliset virheet ovat väistämättömiä ja ne saattavat aiheuttaa asiakkaille huonoja kokemuksia.

”Erinomaista asiakaspalvelua! Eipä ole kokemuksia näin hyvästä palvelusta verkkokaupassa.”
Mikko Rautanen, Puskaradio

”Tilasin mustat kyynervarsisuojat, jotka toimivat tosi hyvin kunnes lattia poltti niihin reikiä lentopallossa. No sitten tilasin tarpeentullen toiset lyhyet kyynersuojat, jotka olivat liian pienet. Sovimme asiakaspalvelijan kanssa, että laitan tuotteet takaisinpalautuksena postiin ja he laittavat heti uudet isompaa kokoa pikapostina, jotta saisin ne ennen turnausta. Sain uudet suojat ennen turnausta ja aion tilata ehdottomasti lisää Megalonilta.”
Enni Rantamaa, Puskaradio

”En suosittele! Tilasin kyynärpäätuet, ne oli liian pienet ja sovin palautuksesta / uudesta vaihtotuotteesta. Lähetin ne sovitusti takaisin, mutta siihen se sitten jäi. Eivät vastaa sähköposteihin ja puhelut menee vastaajaan. Kannattaa tilata muualta!!!”
Sami Tikkanen, Puskaradio

 

Megalon Sport – Aktiiviset alennuskoodit (päivitetty 30.1.2018)

Päivitämme tähän osioon aktiiviset Megalon Sportit alennuskoodit.

  • Tilaamalla uutiskirjeen saat 5 € alennuksen tilauksestasi!

Siirry sivustolle

 

Megalon Sport toimitusaika, toimitus, palautus

Megalon Sportin tilausten postitus maksaa halvimmillaan 3,90 €. Jos kuitenkin tilaat yli 50 eurolla, toimitus on ilmainen.

Megalon Sportilla toimitusaika on lyhyt – varasto sijaitsee Suomessa joten tilaukset saa yleensä 1-2 arkipäivässä.

Megalon Sportin tuotteilla on normaali palautus- ja vaihto-oikeus. Voit palauttaa tuotteen tilauksen yhteydessä saadun linkin kautta. Tuotteiden palautusaika on 14 vuorokautta. Kun palautus on saapunut Megalon Sportin varastolle, tuotteiden hinta tilitetään sinulle takaisin 14 vuorokauden sisällä.

Kaiken kaikkiaan Megalon Sportin toimitusaika, toimitus ja palautus ovat keskimääräistä parempia.

Siirry sivustolle

 

Megalon Sportin historiaa

Megalon Sport on Juha-Mikko Ahosen, Ville Kuusiston, Samuli Tursaan, Jussi Vasalan ja Paavo Vasalan perustama urheilun verkkokauppa, joka ei kuulu mihinkään suurempaan ketjuun (esim. InterSport, XXL).

Megalon on monien merkkituotteiden virallinen jälleenmyyjä ja tekee yhteistyötä ainoastaan virallisten jälleenmyyjien kanssa, minkä ansiosta tuotteet saa varmasti kilpailukykyiseen hintaan. Verkkokaupan tarjoamia brändejä ovat mm. Under Armour, McDavid, Mueller, Rehband, Unihoc, Dunlop, Technifibre, Bauer, Kosa ja Gymstick.

Yritys on perustettu vuonna 2011, joten se on toiminut jo pitkälti yli puoli vuosikymmentä. Tämä on yksi vahva luottamusta herättävä signaali, sillä huonosti toimivat verkkokaupat pysyvät harvoin pystyssä vuosikausia.

Megalon Sport toimii Kempeleestä käsin, ja tuotteet postitetaan Suomen sisällä yleensä saman päivän aikana. Tämä antaa suuren kilpailuedun esimerkiksi eurooppalaisiin verkkokauppoihin – toimitusaika on yhä useammalle kuluttajalle prioriteetti numero yksi ja päivienkin ero voi olla dramaattinen.