Junkyard

Junkyard on pienestä skeittimyymälästä alkunsa saanut liike, joka on kasvanut jättimäiseksi huippubrändien ja -tyylien sanansaattajaksi.

Junkyard on pienestä skeittimyymälästä alkunsa vuonna 2002 saanut liike, joka on vuosien varrella kasvanut jättimäiseksi huippubrändien ja uusimpien tyylien sanansaattajaksi. Vaikka yritys on ruotsalainen, sillä on 100% suomalainen sivusto ja asiakaspalvelu, ei tarvitse siis pelätä vaikka ruotsinkielen taito ei olisi ihan hanskassa!

Liikkeen valikoima on laaja ja se koostuu sekä globaaleista brändeistä (Nike, Adidas, Fila, Vans..) että inhouse-brändeistä.

 

junkyard

Siirry sivustolle

Junkyard alennuskoodit ja tarjoukset

  • 10€ alennus yli 50€ tilauksiin, kun maksutapa on PayPal
  • 5€ alennus kun tilaat uutiskirjeen

 

Siirry sivustolle

 

Junkyard.fi toimitusaika ja toimituskulut

Junkyardin toimitusaika on hyvä: yleensä tuotteet saa jo neljän päivän sisällä. Joskus toimituksessa voi kestää kauemminkin. Toimitusaika on kuitenkin asia, joka ei niinkään riipu itse verkkokaupasta, vaan heidän tavaroitaan kuljettavasta logistiikkafirmasta. Toimitusta varten saat yleensä Postin seurantakoodin, josta voit tarkastella tuotteidesi kulkua ja saapumista.

Toimituskulut ovat kohtuulliset: halvimmillaan tuotteet saa liikkeelle 4,95 eurolla. Toimituskulut saattavat halventua jos tilaat suurella rahasummalla tuotteita. Kannattaa tiedustella tällaisia mahdollisuuksia asiakaspalvelulta – raha kelpaa heille varmasti!

 

Junkyard palautus ja vaihto

Junkyardille voi palauttaa epämieluisat tuotteet ilmaiseksi. Palautus tapahtuu palautuskuorella tai -paketilla ja saat rahasi takaisin viimeistään 30 päivän sisällä. Rahat hyvitetään lähes aina sille kortille tai tilille, josta olet suorittanut alkuperäisen tilauksen: maksukortille, PayPal-tilille tai laskulla.

Kun haluat vaihtaa tuotteen, voit lähettää sen takaisin Junkyardille veloituksetta. Kun tuote saapuu takaisin Junkyardille, he käsittelevät vaihtotilauksesi jonka jälkeen haluamasi tuote lähtee taas matkaan kohti postilaatikkoasi tai lähintä Postin konttoria.

Muistathan, että vaihto ja palautus tulee tehdä mahdollisimman nopeasti, jos tuote ei miellytäkään. Jos olet liian hidas, vaihdon ja palautuksen aikaraja saattaa kulua umpeen. Tuotteita ei myöskään voi vaihtaa tai palauttaa likaisina tai kuluneina. Tämä on selvää maalaisjärkeä, jos mietit asiaa: jos tuote ei ole uudenveroinen, miten Junkyard voisi myydä sitä enää uutena eteenpäin?

Siirry sivustolle

 

Junkyard kokemuksia ja tietoa

”Kerran olen tilannut ja silloin ainakin tuotteet tuli hyvin ja todella nopeasti perille. Sekä tuotteet olivat hyvä laatuisia. ”

”Ainoastaan se ärsytti kun he veloittivat tuotteiden summan vasta parin – kolmen päivän viiveellä tililtäni, eikä heti. Tai sitten tilini temppuili…..”

”On luotettava. Tilasin kengät ja saapuivat 1-2vkon päästä :)”

”Ollaan tilattu sieltä lippis. Tuli nopsaan ja ei mitään ongelmaa.”

”Tutut tilanneet yli 300 e ja aina hyvin tullut!”

Lähde: Vauva.fi