House of Brandon

House of Brandon ei keskity yhteen brändiin, vaan verkkokaupasta löydät todella monipuolisesti erilaisia ja erimerkkisiä tuotteita aina Adidaksesta Vero Modaan.

House of brandon
Siirry sivustolle

House of Brandon on merkkivaatteita maahantuovan ja jälleenmyyvän  Fashion Trade Scandinavia Oy:n verkkokauppa, joka toimittaa tuotteita yli kolmeenkymmeneen maahan. Yritys on kasvanut nopeasti, kiitos toimivien palveluiden ja joustavien hintojen.

 

House of Brandonin tuotevalikoima

House of Brandon ei keskity yhteen brändiin, vaan verkkokaupasta löydät todella monipuolisesti erilaisia ja erimerkkisiä tuotteita aina Adidaksesta Vero Modaan. Tämä onkin yksi syy, miksi verkkokauppa on noussut niin suosituksi. Verkkokaupasta löytyy vaatteita ja kenkiä niin miehille kuin naisille. Valikoimaa löytyy niin arkeen, juhlaan kuin treenisaleillekin.

Kaupasta löytyy mm. seuraavat brändit: Nike, Makia, Vero Moda, Desigual, Björn Borg, Calvin Klein, Superdry, Jack & Jones, Under Armour ja monta muuta. Kyseessä on siis hyvin laajan valikoiman verkkokauppa – päivän toimitusajan ja edullisen tai jopa ilmaisen toimituksen kanssa kyseessä on siis loistava valinta vaateostostesi kohteeksi.

 

House of Brandonin toimitusaika ja toimituskulut

Yritys lupaa tuotteilleen vuorokauden toimitusajan, mikä on markkinoiden eliittiä – yleensä tuotteita joutuu odottamaan vähintään muutaman päivän. Eikä tässä vielä kaikki, toimitus on kaiken lisäksi ilmaista, jos tilaat tuotteita yli 59 eurolla. Vaikka et ylittäisi kyseistä summaa, hinta ei silti ole kummoinen: toimituskulut alle 59 euron tilaukselle ovat pääasiassa 3,95 euroa. Ainoastaan epätavalliset toimitukset, kuten rikkoutumisherkät tai epätavallisen muotoiset tuotteet voivat olla kalliimpia toimittaa – tämä on kuitenkin täysin tapauskohtaista.

 

Palautusoikeus House of Brandonin verkkokaupassa

Kuten kaikissa muissa suurissa netin vaatekaupoissa, myös House of Brandonissa on tarjolla ilmainen palautus ja vaihto. Palautus on helppoa ja kätevää palautustunnuksen avulla. Se onkin muodostunut lähes standardiksi verkkoshoppailun saralla – on entistä yleisempää, että kuluttaja ostaa monenlaisia tuotteita hieman epävarmoinkin fiiliksin ja kokeilee, ovatko ne sopivia kyseisen ihmisen vartalomallille. Vaatteiden ostaminen on joskus livenäkin hankalaa, niinpä netin kautta kokojen bongailu voi olla välillä melkoista arpapeliä.

Siksi onkin loistavaa, että House of Brandon tarjoaa asiakkailleen ilmaisen palautuksen ja vaihdon. Palautusaika on usein alle 2 päivää. Jos haluat vaihtaa tuotteen, sinun ei tarvitse odottaa että palautuksesi saapuu kauppaan ennen kuin he lähettävät sinulle uuden kappaleen.  Tämä on yksi kaupan parhaita ominaisuuksia: asiakkaan shoppailuelämys pidetään etusijalla.

 

Siirry sivustolle