Fashionroom

Fashionroom on lopettanut toimintansa vuonna 2017! Allaoleva artikkeli on vanhentunut.

Fashionroom on lopettanut toimintansa vuonna 2017! Allaoleva artikkeli on vanhentunut.

 

Fashionroom on sataprosenttisen suomalainen, Tampereelta käsin toimiva vaatteiden, kenkien ja asusteiden verkkokauppa. Yritys tuo tuotteensa lähinnä Englannista, ja valikoima koostuu monipuolisista inhouse-brändeistä jotka tarjoavat eri tyylejä laidasta laitaan monenlaisilla shoppaajille.

Fashionroomin valikoimasta ei löydy juurikaan brändituotteita, minkä ansiosta valikoima on edullisempi kuin kilpailevilla verkkokaupoilla.

fashionroom-boost

Fashionroom.fi alennuskoodit ja tarjoukset

Fashionroomille ei ole tällä hetkellä voimassa olevia alennuskoodeja. Voit kuitenkin tilata yrityksen uutiskirjeen, niin saat suoraan sähköpostiisi ilmoituksen aina, kun alennuskoodeja tai erikoistarjouksia on tarjolla. Muista, että nopeat syövät aina hitaat: myös nettishoppailun saralla!

 

Fashionroomin toimitusaika ja toimituskulut

Fashionroomin toimitus maksaa alle 39 euron tilauksille 5,95 euroa, yli 39 euron tilausten toimitus on kuitenkin täysin ilmainen. Fashionroom.fi toimitusaika liikkuu kolmen ja kahdeksan päivän välillä – yleensä suurien vaatekauppojen toimitusaika kallistuu enemmän nopeaan kuin hitaaseen suuntaan, todennäköisesti saat siis tuotteesi jo saman viikon aikana jos teet tilauksen maanantaiaamuna.

Huomioithan, että toimitusaika  saattaa kuitenkin vaihdella, jos tuote on päässyt keskusvarastolta loppumaan, tai tuotteita kuljettavilla logistiikka-alan yrityksillä on ongelma. Usein itse verkkokauppa ei mahda näille mitään. Onneksi nämä tilanteet ovat kuitenkin harvinaisia, ja yleensä vaatteet kilahtavat postilaatikkoon jo muutamassa päivässä!

 

Fashionroom palautus ja vaihto

Fashionroom tarjoaa täyden palautus- ja vaihto-oikeuden tuotteilleen 14 vuorokauden ajan. Fashionroomin palautus maksaa 6,95 euroa – ei siis kannata tehdä hupiostoksia, ellet halua pulittaa palauttamisesta, kun ostos ei miellytäkään. Huomaathan, että Fashionroom.fi vaihto ei maksa mitään, ainoastaan täydestä palautuksesta veloitetaan postikulut. Tuotetta ei ole pakko vaihtaa juuri samanlaiseen kappaleeseen – voit usein neuvotella asiakaspalvelun kanssa täysin toiseen tuotteeseen vaihtamisesta ja yleensä vastaus on positiviiinen.

Jos haluat palauttaa tuotteen, muista aina ottaa ensin yhteyttä asiakaspalveluun tai selvittää sivustolta miten palautus tapahtuu. Näin varmistat, että tavara liikkuu varmasti oikeaan osoitteeseen ja kaikki sujuu mahdollisimman sulavasti.

 

Fashionroom kokemuksia ja tietoa

Fashionroomin sivusto on helppokäyttöinen, ja se toimii myös hyvin puhelimen näytöllä. Nykyään onkin erityisen tärkeää, että tilatessa vaatteet netistä verkkokauppa toimii myös mobiililaitteilla: leijonanosa surffailusta tapahtuu nykyään niillä. Fashionroomin asiakaspalvelu on hyvin palvelualtis ja ystävällinen: jos kohtaat tuotteiden kanssa ongelmia, voit aina ottaa yhteyttä heihin jotta ongelmasi saataisiin ratkaistua mahdollisimman tehokkaasti. Muistathan kuitenkin, että turha sähköpostien spämmääminen hidastaa vain kaikkien asiakaspalvelukokemusta – kannattaa siis tarkastaa, onko ongelmaasi ratkaisua esimerkiksi Usein kysyttyä -osiossa.

Fashionroomin toimitusaika on hyvä, ja hintataso on suhteellisen alhainen. Koska verkkokaupassa on lähinnä edullisempia inhouse-brändejä, myös hinnat pysyvät alhaalla. Tämä onkin hyvä valinta esimerkiksi opiskelijoille ja työttömille: muotia ilman suuria kustannuksia, kelpaa!

 

Fashionroomin verkkosivusto: https://www.fashionroom.gr/en/