Ellos

Ellos on laaja ja monipuolinen vaatteiden, kenkien ja erilaisten asusteiden verkkokauppa. Kaupasta löytyy satoja, ellei tuhansia eri brändejä joiden valikoima on lähes rajaton.

Ellos on laaja ja monipuolinen vaatteiden, kenkien ja erilaisten asusteiden verkkokauppa. Kaupasta löytyy satoja, ellei tuhansia eri brändejä joiden valikoima on lähes rajaton.

Elloksen brändi on tunnettu ja kauppa onkin vaikuttanut myös Suomen markkinoilla jo vuosia. Yritys on tehnyt hyvää markkinointityötä varsinkin sosiaalisessa mediassa. Ja miksei olisi, tuotteet ovat priimalaatua ja hommat pelaavat.

 

Ellos kokemuksia ja tuotevalikoima

Elloksen valikoima on, kuten sanottua, hyvin laaja. Kyseessä onkin yksi Suomen markkinoiden laajimmista vaatteiden ja kenkien verkkokaupoista. Brändejä ja tuotemerkkejä on niin paljon, että on miltei mahdotonta keksiä joku iso brändi, joka puuttuisi listasta.

Verkkokaupasta löydät monenlaisia tuotteita: hameita, treenivaatteita, kenkiä, asusteita.. oikeastaan vain taivas on rajana.

Ellos kerää pääosin positiivista palautetta. Ja miksi ei keräisi: asiakkaat rakastavat laajoja valikoimia ja edullisia hintoja, ja Ellokselta löytyy molemmat. Oli sitten hakusessa merkkituote tai edullisempi in-house-brändin vaate, kaikkea löytyy: jokaiselle löytyy varmasti jotain Elloksen verkkokaupasta.

 

Ellos toimitusaika ja toimituskulut

Elloksen palvelu pelaa myös tavaran toimittamisen suhteen. Voit halutessasi saada paketin kotiovellesi jopa kahdessa päivässä. Tämä vaatii kuitenkin Express24-paketin tilaamista, mikä maksaa hieman ekstraa.

Elloksen toimituskulut ovat alk. 5,20 euroa ja ekstranopeista toimituksista joutuu maksamaan muutaman euron ekstraa. Normaalien pakettien toimitusaika vaihtelee 2-5 päivän välillä. On siis todennäköistä, että jos tilaat tuotteita maanantaina, ne kilahtavat postilaatikkoon jo saman viikon aikana.

Muistathan, että jos tavarasi pääsee loppumaan, toimitus voi hieman venyä. Asiakaspalvelu kuitenkin ilmoittaa sinulle aina ongelmatilanteista. Onneksi ne ovat harvinaisia: varasto ei pääse tyhjenemään kesken tilauksen kuin aniharvoin.

 

Ellos.fi palautus ja vaihto

Palautus ja vaihto Ellos.fi:n verkkokaupassa on täysin ilmaista. Tuotteen voi palauttaa palautuskuoressa, jonka saa jokaisen tilauksen yhteydessä. Muistathan pakata tuotteen mahdollisimman siististi ja ilmoittaa aina palautuksen tai vaihdon syyn palautuskuoreen.

Muista, että tuotteen saa palauttaa vain jos se on uudenveroisessa kunnossa. Ostaisitko itse vaatetta, jota myydään uudenveroisena mutta on jo ollut bileissä jonkun tuntemattoman henkilön päällä? En minä ainakaan. Tämä onkin aika lailla puhdasta maalaisjärkeä – tuotteen tulee olla uudenveroinen tai sitä ei voi palauttaa. Piste. Ei siis kannata laittaa kenkiä kokopäiväiseen testikäyttöön ja yrittää sitten palauttaa niitä – et saa rahojasi takaisin kuluneesta, likaisesta tai muuten vain käytetyn oloisesta tuotteesta.

 

Elloksen sivusto: https://www.ellos.fi/