Disturb

Disturb.fi on Disturb Scandinavia Oy:n verkkokauppa, joka toimii Keminmaalta käsin. Disturb on erikoistunut valtavirrasta poikkeaviin tyyleihin.

Disturb.fi on Disturb Scandinavia Oy:n verkkokauppa, joka toimii Keminmaalta käsin. Disturb on erikoistunut valtavirrasta poikkeaviin tyyleihin. Disturbin verkkokaupasta löydät niin housut, yläosat, asusteet kuin kengätkin, niin miehille kuin naisille. Tyyli vaihtelee laidasta laitaan aina kasuaalista erittäin ärhäköihin väri- ja kuvioyhdistelmiin.

Yritys on toiminut jo vuodesta 2011 lähtien ja saavuttanut vankan asiakaskunnan laadukkaiden tuotteiden ja nopean palvelunsa ansiosta.

Disturb.fi alennuskoodit

Alennuskoodin avulla säästät ostoksissasi, kun shoppailet Disturbin verkkokaupassa. Tällä hetkellä osoitteeseen Disturb.fi on yksi alekoodi:

  • FIN10 – 10% alennus kaikista tuotteista

 

Siirry sivustolle tästä >

 

Palautus ja vaihto Disturb.fi verkkokaupassa

Disturb tarjoaa ilmaisen palautuksen ja vaihdon tuotteilleen. Tämä on erityisen tärkeää, sillä ilmainen palautus- ja vaihto-oikeus on muodostunut suomalaisissa verkkokaupoissa jo lähes standardiksi: jos verkkokauppa ei tarjoa ilmaista palautusta, asiakas yleensä vaihtaa sivustoa ja tilaa tuotteensa muualta.

Palautus on helppoa, sillä tuotteen voi palauttaa palautuskoodilla, jonka myötä kaikki postikulut siirtyvät Disturbille: sinun ei tarvitse kuin laittaa tuote takaisin pussukkaan ja viedä se lähimpään logistiikkafirman toimipisteeseen. Se voi olla R-kioski tai vaikkapa postin konttori: muista tarkistaa tämä aina Disturbilta.

Muistathan kuitenkin, että tuotteita saa palauttaa vain, jos ne ovat vielä uudenveroisessa kunnossa. Jos esimerkiksi kokeilet kenkiä päivän ajan ulkona, ne ovat todennäköisesti jo niin likaiset etteivät ne kuulu enää ilmaisen palautusoikeuden piiriin. Ilmainen palautus on kehitetty sitä varten, että asiakkaat saisivat kokeilla tuotteita vielä ennen ostopäätöksen tekemistä – älä siis koita hyväksikäyttää tätä käyttämällä vaatteita normaalisti ja sen jälkeen palauttamalla niitä, sanoohan sen jo järkikin.

 

Kerrytä bonusta Disturb.fi:ssä shoppaillen

Disturbin erikoisuus on kanta-asiakkuusohjelma, jonka ansiosta kovimmat shoppailijat saavat tuotteita edullisemmin kuin muut. Kun teet ostoksia, saat tilauksesi summan perusteella krediittejä, joiden kanssa voit maksaa sitten aikoinaan seuraavia tilauksia. Kätevää, eikö? Voit myös valita, haluatko maksaa ostoksesi asiakaskrediiteillä vai kylmällä käteisellä, kaikki käy.

 

Disturb.fi toimitusaika ja toimituskulut

Kuten useimmat suosituimmista vaateverkkokaupoista, myös Disturb panostaa rajusti nopeaan ja ketterään tavarantoimitukseen. Disturbin toimitusaika on erinomainen 1-3 päivää. Yleensä toimitusaika kallistuu enemmän tuonne yhden päivän suuntaan kuin kolmen – vaatteet ja kengät tulevat siis ripeästi varastolta kuluttajalle.

Disturbin toimituskulut ovat myös asiakasystävälliset, sillä alle 50 euron tilauksien toimituskulu on 3,95 euroa, ja yli 50 euron tilauksien postikulut ovat 0 euroa. Voisikin siis sanoa, että on järkevää tehdä kerralla isompia ostoksia: näin kerrytät bonusta ja tienaat itsellesi ilmaisen toimituksen.

 

Siirry sivustolle tästä >